Happy Snacky Holidays!

Snart är den här igen! Trummorna dundrar…🥁

…nämligen Taffel Överraskningskalendern! Den enormt populära chipsjulkalendern gör en väntad comeback och garanterar en krispig december även år 2021. Överraskningskalendrarna anländer till butikerna efterhand under månadsskiftet oktober-november. Även i år slutar överraskningarna inte ens på julafton chipskalendern överraskar med 31 luckor varje dag under månaden. Var kvick, överraskningkalendrarna kommer att ha en rykande åtgång!

Taffel-tomtarna packar överraskningskalendrar

Taffel-tomtarna packar just nu chipskalendrar i rask takt och de första kalendrarna kommer till butikerna i månadsskiftet oktober-november. 🎅 Var snabb och nappa din egen kalender!

FRÅGOR OCH SVAR OM ÖVERRASKNINGSKALENDERN

Taffel-tomtarna packar i år dubbelt så många kalendrar jämfört med ifjol. Antalet är dock begränsat, var kvick och nappa din egen kalender!

Överraskningskalendrarna levereras till butikerna efterhand under månadsskiftet oktober-november. Kalendrarna säljs så länge produkterna finns att få.

Taffel har ingen egen webbshop, men vi har lagt önskemålet bakom örat. Ett antal överraskningskalendrar kommer till försäljning i Taffel Factory Shop, de kan dock inte reserveras och levereras inte per post.

Enligt uppgift från tomtarna kommer kalendrarna att säljas runt om i Finland. Antalet kalendrar per butik kommer dock att vara begränsat, så det lönar sig att köpa kalendern genast då den finns att få.

Taffel överraskningskalendern innehåller 29 ätbara överraskningar och 2 överraskningspresenter.